2 eetlepels Pindakaas 5,8 khd – 193 kcal – 6,5 eiw – 15,5 vet
1 theelepel sambal oelek 0,1 khd – 1,2 kcal – 0,1 eiw – 0,0 vet
1 eetlepel ketjap manis 6,9 khd – 29,3 kcal – 0,3 eiw – 0,0 vet
1 eetlepel olijfolie 0,0 khd – 80 kcal – 0,0 eiw – 9,1 vet
1 klein teentje knoflook geperst 0,56 khd – 2,8 kcal – 0,1 eiw – 0,0 vet
1 eetlepel room 0,3 khd – 33,5 kcal – 0,2 eiw – 3,5 vet
½ theelepel geraspte gember of mespunt gemberpoeder
½ theelepel gemalen komijn
1 theelepel citroengras
½ theelepel laospoeder

Door elkaar mengen en vervolgens rustig warm koken, Voeg water toe om de saus te verdunnen