500 gram gehakt
1 blikje tomatenpuree
3 tenen knoflook
Bosje peterselie
1 ui
1 rode paprika
2 verse madam Jeanette (of sambal
5 Tomaten
2 eieren
90 Gram paneelmeel
1 tl zout
1 Glas water

Bereidingswijze:

Hak de knoflook, ui, madam Jeanette en peterselie fijn. meng de knoflook, de helft van de ui en de helft van de peterselie door het gekamt samen met de eieren, het paneermeel zout en de madam Jeanette. laat de smaken even intrekken in de koelkast snij de paprika en tomaten in blokjes. bak vervolgens in oflijfolie de overgebleven helft van de ui de parika en de tomaten puree aan
als de uien glazig zijn voeg je tomaat blokjes , overgebleven peterselie en water toe

Laat de mengsel 25 minuten doorkoken (laag pitje)

ondertussen draai je ongeveer 30 balletjes van het gehakt en bak deze gaar in oflijfolie
voeg tot slot de gare gehaktballetjes bij de saus en laat het geheel even sudderen.