igrediënten
2 grote koolbladeren, bijvoorbeeld coolwrap of spitskool 2,2 khd – 19,2 khd – 1,1 eiw – 0,0 vet
1 kipfilet 0,0 khd – 165 kcal – 35 eiw – 2,7 vet
1 eetlepel rotikruiden, bijvoorbeeld Swiet Moffo 1,4 khd – 19,2 kcal – 1,8 eiw – 0,7 vet
150 ml kokosmelk 2,4 khd – 192 kcal – 1,9 eiw – 19,7 vet
200 gram prei 7,6 khd – 58 kcal – 2,8 eiw – 0,6 vet

Totaal = 13,6 khd – 453,4 kcal – 42,6 eiw – 23,7 vet

Bereiden

Snij of knip de kipfilet in hele kleine blokjes en kruid met de rotikruiden.
Bak de blokjes aan in een pan met olie of boter en doe de prei erbij. Bak de prei zachtjes een paar minuten mee. Giet, als dit mooi bruin is, de kokosmelk erbij en laat nog aan aantal minuten sudderen. Breng ondertussen een grote pan met water en zout aan de kook. Haal voorzichtig de koolbladeren los en blancheer ze 2 minuten in het kokende water. Schep de kool uit het water en laat goed uitlekken en dep wat droog. Schep de kipvulling op de bladeren en rol op.