Ingrediënten
1 sjalot 1,5 khd
roomboter
½ oranje paprika 2,5 khd
3 stengels bleekselderij 3 khd
100 ml/ flinke scheut slagroom 2,8 khd
2 el roomkaas 0,8 khd
¼ blokje visbouillon
250 gr kabeljauw
10 grote garnalen

Bereiding

Snipper de ui en fruit ‘m op middelhoog vuur glazig in wat boter. Snijd de paprika in lange smalle repen. Snijd de bleekselderij in elleboogjes. Voeg de paprika en bleekselderij toe aan de pan en bak 10 minuten mee. Voeg de slagroom, roomkaas en het visbouillonblokje (verkruimelen) toe. Breng aan de kook. Snijd ondertussen de kabeljauw in blokjes van 3 x 3 cm. en voeg ze samen met de garnalen toe aan de pan. Laat tegen de kook aan de kabeljauw en de garnalen gaar worden. Voeg zo nodig wat room of water toe. Proef of het zout genoeg is. Het is zo al heel lekker, maar voeg gerust verse kruiden en een draai peper toe! Dien op in een diep bord en geef er een lepel bij.